Damian Lillard (midden) was met 29 punten de meest productieve bij de Trail Blazers.
AP Damian Lillard (midden) was met 29 punten de meest productieve bij de Trail Blazers.

VIDEO. Trail Blazers, met acht spelers in dubbele punten, bezorgen Warriors nieuwe nederlaag in NBA

Golden State Warriors heeft opnieuw een nederlaag moeten incasseren in de NBA. De ploeg uit Californië ging met 129-107 onderuit bij Portland Trail Blazers. Het betekende voor de titelhouder de zestiende nederlaag van het seizoen, tegenover 41 overwinningen. Bij de Trail Blazers eindigden maar liefst acht spelers in de dubbele punten, van wie Damian Lillard het meest productief was met 29 stuks. Bij de Warriors tekenden Kevin Durant en Stephen Curry beiden voor 32 punten, maar de twee sterren kregen verder weinig hulp. De Trail Blazers staan met 34 zeges tegenover 23 nederlagen op de vierde plaats in het westen.

Nikola Jokic bezorgde Denver Nuggets de winst tegen Sacramento Kings: 120-118. De Serviër besliste de wedstrijd in de laatste seconde. Denver Nuggets staat met 39 zeges op de tweede plek.

In het oosten gaan Milwaukee Bucks en Toronto Raptors gelijk op. De Bucks versloegen Indiana Pacers met 97-106 dankzij uitblinker Giannis Antetokounmpo (33 punten, 19 rebounds, 11 assists). De Raptors wonnen met 129-120 van Washington Wizards. Het betekende voor beide clubs de 44ste zege.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer