2
EPA

VIDEO. Vierde nederlaag op rij voor Boston Celtics, Wade loodst Miami voorbij Golden State

Boston Celtics is tegen een vierde nederlaag op rij aangelopen in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA). In eigen huis gingen ze met 92-97 onderuit tegen Portland Trail Blazers.

Voor de start van het seizoen werd Boston nog bij het ruime kransje van de titelfavorieten gerekend, maar inmiddels zijn ze wel weggezakt naar de vijfde stek in de Eastern Conference, op ruime afstand van de ietwat verrassende leider Milwaukee en Toronto. Na de zware nederlaag tegen de Raptors (118-95) nam Kyrie Irving tegen Portland opnieuw het voortouw, al bleken zijn 31 punten niet voldoende voor de zege. Portland maakte het verschil op de rebounds (48 tegen 41) en denderde zo naar een vijfde zege op rij, de vierde op verplaatsing.

Dwyane Wade loodste Miami Heat dan weer voorbij titelverdediger Golden State Warriors, tevens de leider in de Western Conference. Twee driepunters van de sterspeler in de laatste vijftien seconden zorgden voor een 126-125 eindstand na een spektakelwedstrijd. Wade klokte af op een totaal van 25 punten. 

2
EPA

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer