Vooran Niels van Zandweghe, achteraan Tim Brys.
Kenneth De Vlieger Vooran Niels van Zandweghe, achteraan Tim Brys.

Niels Van Zandweghe en Tim Brys rukken in lichte dubbeltwee op naar kwartfinales - Tibo Vyvey naar herkansingen in de skiff

Niels Van Zandweghe (Brugse TR) en Tim Brys (KR Club Gent) hebben zich zondag op het WK roeien in het Oostenrijkse Linz geplaatst voor de kwartfinales in de lichte dubbeltwee. Skiffeur Tibo Vyvey moet naar de herkansingen.

Van Zandweghe en Brys haalden het in de voorwedstrijd vrij makkelijk en plaatsten zich zonder echt voluit te moeten gaan. De kwartfinale volgt woensdag.

Tibo Vyvey heeft zich zondag op het WK roeien in het Oostenrijkse Linz niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales in de skiff lichtgewicht. De pas 18-jarige Vyvey eindigde in zijn voorwedstrijd als vierde, en moet naar de herkansingen. Die volgen maandag.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer