Kos

Gaëlle Garcia Diaz lanceert haar acteercarrière in Hollywood

De Belgisch-Spaanse Gaëlle Garcia Diaz, die nu al vele jaren de European Poker Tour presenteert op 2BE, JIM TV en Plug RTL, vertrok een paar weken geleden naar Los Angeles waar ze in totaal bijna drie maand zal verblijven voor de opnames van de Franse serie 'Hollywood Girls 4.'

De jonge presentatrice en pokerspeelster begon op haar 20ste  met het presenteren van verschillende muziekprogramma's op JIM TV. Het is ook de zender die het programma 'European Poker Tour' van PokerStars.be al meerdere jaren uitzend. Gaëlle is de presentatrice van deze poker tour in zowel Wallonië als Vlaanderen. Onze landgenote maakte haar eerste debuut op de Franse televisie als presentatrice van het programma La Maison du Bluff 4 op NRJ 12.

Holeeee ✌️🇺🇸 #shooting #hollywoodgirls4

Gaëlle doet ook mee in de nieuwe Nederlandse serie 'Bluf'. Deze dramaserie wordt in het najaar uitgezonden op het Nederlandse RTL5. Dit keer begint ze echter aan een nieuw avontuur. Enkele weken terug vloog ze al naar Los Angeles met heel het team van Hollywood Girls 4. In dit nieuwe seizoen wordt er gewerkt met heel wat nieuwe acteurs. Voor het vierde seizoen van deze serie zal zij mogen schitteren naast acteurs zoals Kevin Miranda en Maude Verdeyen.

City of Angels ❤️

De rol die Gaëlle op zich neemt zal eentje zijn mijn heel wat verrassingen die onthuld worden in de laatste afleveringen. Het vierde seizoen van Hollywood Girls zal vanaf september te zien zijn op het Franse NRJ 12. Mogelijk zal de serie ook op het Franstalige Plug RTL te zien zijn. 

Hotel M met Marcel Vantilt ✌️ #pokerstarsbe #hotelm #een Gaëlle Garcia Diaz geeft pokerles aan Marcel Vanthilt.

Lees meer