2
Collage Instagram en Getty

Rugbymatch en getuige op een trouw op één dag? Deze international deed het met gemak

Een rugbymatch spelen is behoorlijk slopend. Getuige zijn op de trouw van je beste vriend, daar kan je al best eens zenuwachtig voor worden. Rugbyinternational Rhys Webb combineerde zaterdag doodleuk beide activiteiten.

Zaterdagvoormiddag stond 28-voudige international op zijn paasbest klaar voor de fotograaf. Hij was namelijk getuige op de trouw van zijn beste vriend Chris Harries. Vervolgens deed hij zijn rugbyshort aan en trok hij naar het Liberty Stadium in Swansea. Webb was dan 80 minuten lang kapitein van de Ospreys.

De ploeg won de wedstrijd met een duidelijke 24-10 eindstand van het Ierse Ulster. Zo verzekerden ze zich van een plaats in de play-offs van de Pro12. Webb hield het interview na de match heel kort. "Ik moet eigenlijk naar het trouwfeest van mijn maat", zei de international. "Ik ben zijn getuige dus ik moet me echt haasten."

Good luck to my best mate @chrisharries11 getting married today . Photos done now time to chill before game so I'll See you later

4,372 Likes, 23 Comments - RhysWebb (@rhysw0912) on Instagram: "Good luck to my best mate @chrisharries11 getting married today . Photos done now time to chill..."

2 Rhys Webb aan het werk voor de Ospreys
Rhys Webb aan het werk voor de Ospreys

Lees meer