11 Grote liefde tussen Lindsey Vonn en haar vriend, de Canadese ijshockeyspeler, P.K. Subban tijdens een poolparty in Miami.
Photo News Grote liefde tussen Lindsey Vonn en haar vriend, de Canadese ijshockeyspeler, P.K. Subban tijdens een poolparty in Miami.

Skikampioene op rust Lindsey Vonn lucht hart nadat bikinifoto’s uitlekken: “Ik schaam me niet!”

En of Lindsey Vonn met volle teugen geniet van haar pensioen. De 34-jarige Amerikaanse ex-skiester trok met haar vriend, de Canadese ijshockeyspeler P.K. Subban, naar Miami Beach om stoom af te laten en vooral: om van elkaar te genieten. Dat laatste bleek vooral tijdens een poolparty. Op beelden die op het feestje gemaakt werden, is te zien hoe de tortelduifjes elkaar voortdurend innig omhelzen.

Vonn zelf zag de foto’s ook passeren en er moest haar op Twitter toch iets van het hart. “Het is nu vijf weken geleden dat ik geopereerd ben aan mijn knie. Daardoor heb ik de afgelopen periode niet echt kunnen sporten en voel ik me op dit moment niet heel zelfzeker in mijn lichaam”, schrijft Vonn. “Afgelopen weekend trok in naar Miami Beach, zonder veel spieren, met nieuwe littekens en met cellulitis. Maar zelfs nu ik compleet uit vorm ben, ben ik nog trots op mijn lichaam en schaam ik me niet om in een bikini rond te lopen!” (Het artikel loopt door onder de foto)

11
Photo News

Swimsuit-editie van Sports Illustrated

Vonn geeft voorts wel aan dat ze van plan is om weer in het krachthonk te duiken. “Dat gezegd zijnde: ik kijk er wel naar uit om weer in vorm te geraken en om in de Swimsuit-editie van Sports Illustrated te tonen hoe een ‘Lindsey-in-vorm’ er echt uitziet.”  Volgende week komt het Amerikaanse magazine uit en ook Vonn maakt dus haar opwachting. Dat doet de skikampioene niet voor het eerst. De Amerikaanse maakte ook in 2010 en in 2016 al haar opwachting. De eerste keer in bikini met als motief de Amerikaanse vlag, op een besneeuwde Canadese berg. Drie jaar geleden vleide ze zich dan weer met louter bodypaint neer op een strand in de Caraïben. Dit jaar lijkt ze in Mexico vooral voor witte badkleding te zijn gegaan.

Vonn borg in februari dit jaar na het WK in het Zweedse Are haar skilatten definitief op. Met brons in de afdaling zwaaide ze af. Ze wou dit seizoen een gooi doen naar de 86 Wereldbekerzeges van de legendarische Ingemar Stenmark, maar bleef steken op 82 stuks. Daarmee gaat ze wel de geschiedenis in als de meest succesvolle skiester ooit. Ze was ook goed voor goud op de olympische afdaling in 2010 en schreef twee wereldkampioenschappen op haar naam.

11
Photo News
11
Photo News
11
Photo News
11
Photo News
11
Photo News
11
Photo News
11
Photo News
11 Vonn droeg nog een brace om haar knie te beschermen.
Photo News Vonn droeg nog een brace om haar knie te beschermen.
11
Photo News

69 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Desmet

    Helemaal goed. En tenslotte ..... waar moeien we ons mee ?

  • Patrick De pauw

    Al loopt zij in haar blote kont trek ik mij niet aan zij doet wat ze wil

Lees meer