3
NBC Boston

Spanningen tussen NFL-baas en New England Patriots houden aan, zo bewijst dit t-shirt

De problemen tussen Roger Goodell, baas van de NFL, en de New England Patriots gaan al een hele poos terug. Vorig jaar bereikten ze een hoogtepunt in het 'DeflateGate'-schandaal. Goodell beschuldigde quarterback Tom Brady ervan dat hij de druk in sommige footballs had verlaagd om zo meer grip te hebben. De plagerijen aan het adres van Goodell houden blijven ook dit jaar aanhouden.

Na het incident van vorig jaar ontplofte het internet volledig. De supporters van de Patriots konden hun frustraties niet verbergen en overspoelden het internet met beledigende foto's. Het haalde echter niets uit, hun quarterback Tom Brady bleef geschorst.

Ludieke acties
Deze week kregen de fans en spelers van de New England Patriots hun 'wraak' op Goodell. Na de onverwachte overwinning van hun ploeg in de Super Bowl lieten de vele duizenden fans deze kans niet liggen. In de uren na de wedstrijd staken ze op allerlei ludieke manieren de draak met Goodell.

Niet enkel de fans lieten van zich horen; Matt Patricia, de 'defensive coordinator' van de Patriots, stapte uit het vliegtuig in Boston met Roger Goodell als clown op zijn t-shirt.

Je kan dus wel zeggen dat deze week voor de NFL-baas niet eentje zal zijn om naar uit te kijken...

3
NFL memes
3
NFL Memes

Lees meer