2
Joel Hoylaerts / Photonews

Stefan Everts moet kleine teen van rechtervoet laten amputeren

Stefan Everts moet de kleine teen van zijn rechtervoet laten amputeren. Dat heeft Het Belang van Limburg gisteravond gemeld. 

De gewezen motorcrosser liep eind vorig jaar malaria op in Congo en belandde in coma. Zijn leven hing aan een zijden draadje, maar de tienvoudige wereldkampioen herstelde en ruilde het ziekenhuis in voor een revalidatiecentrum. Sinds een week ligt Everts echter opnieuw in het UZ Leuven met een botinfectie. Volgende dinsdag moet hij de operatie aan zijn teen ondergaan. “Anders dreig ik mijn voet te verliezen”, zegt hij. Aanvankelijk was de operatie voorzien voor vandaag, maar de ingreep werd uitgesteld omdat een bepaald medicijn niet voorradig was. (MMM)

2
Joel Hoylaerts / Photonews

47 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Wim Offermans

    Godfrey Vaes is mag zeker niet stellen dat vergelijkbare ziektebeelden hier ook kunnen gebeuren. Medicatie die het bloed rond het hart concentreert genereert dit schadebeeld.

  • werner Van der Kelen

    Veel sterke voor jou en je familie

Lees meer