Darren Till spreekt de pers toe na een gewonnen kamp. (Archieffoto)
rv Darren Till spreekt de pers toe na een gewonnen kamp. (Archieffoto)

UFC-vechter slaat hotelkamer kort en klein, steelt taxibusje

Een Britse UFC-kooivechter heeft het veel te bont gemaakt op Tenerife (Canarische Eilanden). Weltergewicht Darren Till (26) en vier anderen kregen woensdagavond laat te horen dat ze hun boeltje moesten pakken en hun hotel moesten verlaten. Het vijftal liet het daar niet bij. Ze vernielden nagenoeg de hele hotelkamer en de inboedel. Alsof dat nog niet erg genoeg was, spoten ze ook enkele brandblussers leeg.

Ze probeerden later op de avond in te checken in een ander hotel. De receptiemedewerkers moeten klaarblijkelijk van hun komst op de hoogte zijn geweest. Zij weigerden de Britten de toegang en stuurden hen wandelen. Een taxi kwam het groepje  ophalen. De chauffeur was druk bezig hun bagage in de koffer te plaatsen van zijn Volkswagen Caddy, totdat hij vaststelde dat een van de vijf zich op de chauffeurplaats had gezet en vervolgens plankgas gaf.

De auto met de vijf werd donderdagochtend vroeg aangetroffen in de zuidelijke kustplaats Costa Adeje. Ze werden allen in de boeien geslagen. De identiteit van de vier vrienden van Till is niet bekendgemaakt. De UFC-vechter, bijgenaamd ‘de Gorilla’ is over het Kanaal erg populair. Zijn Spartaanse praktijken om gewicht verliezen, kregen heel wat media-aandacht maar kunnen gevaarlijk zijn, stellen artsen.

Of het gezelschap onder invloed was van drank en/of drugs, is nog niet bekend.

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • luc vanessa

    die denken dat de kooi de halve wereld omvat , waar ze kunnen doen wat ze willen . Direct de doos in en voor lang

  • Ricci Latte

    Gepast straffen!

Lees meer