Het moment waarop het misging voor de onfortuinlijke Française.
Rv Het moment waarop het misging voor de onfortuinlijke Française.

Vreselijke beelden: gewichthefster schreeuwt het uit van de pijn nadat oefening helemaal verkeerd gaat

Vreselijke beelden vanop de Europese kampioenschappen gewichtheffen in Batumi, in Georgië. Daar wilde de Franse Gaelle Nayo Ketchanke (31) in de categorie tot 76 kilogram 110 kilogram de lucht in liften, maar bij haar derde poging liep het helemaal verkeerd. Op de expliciete beelden zie je hoe haar linkerarm knapt, waarna ze meteen neergaat en het uitschreeuwt van de pijn. Ketchanke, vorig jaar nog goed voor zilver op het EK, werd afgevoerd naar het ziekenhuis en daar werd vastgesteld dat haar arm op twee plaatsen was gebroken en dat ook haar elleboog ontwricht was. Het is nog maar zeer de vraag of de Française de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio haalt.

Waarschuwing: onderstaande beelden zijn niet geschikt voor gevoelige kijkers

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • guido vermeyen

    Achterwaarts geplooid...te veel hooi zeker...

  • Frederik Naert

    Hallo, je ziet haar arm gewoon doormidden breken. Als je spieren het gewicht niet kunnen dragen dan krijgen je botten al die krachten te verduren en breken ze. Absoluut niet leuk om te zien.

Lees meer