Roeselare was vorig jaar aan het feest na winst tegen Maaseik.
BELGA Roeselare was vorig jaar aan het feest na winst tegen Maaseik.

Win dankzij HLN duotickets voor bekerfinales volleybal in een zinderend Sportpaleis

Zondag 10 februari worden in het Antwerpse Sportpaleis de finales van de Beker van België afgewerkt. De mannenfinale Aalst - Roeselare start om 14 uur, de vrouwenfinale Michelbeke - Oostende om 18 uur. Twee duels op het scherpst van de snee. Naast de twee topmatchen is er ook heel wat randanimatie voorzien. Zo zal er voor de tweede maal een Volleybal Market georganiseerd worden in de Lotto Arena.

HLN.be geeft u een unieke kans om er gratis bij te zijn in het Sportpaleis, te midden van 13.000 ­enthousiaste fans. Wij hebben 20 duotickets in de aanbieding. Wat moet u doen? De schiftingsvraag hieronder beantwoorden, met vermelding van uw mailadres. U kan stemmen vanaf vandaag 12 uur tot maandag 4 februari 12 uur. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer