4
Photo News

Exclusief voor abonnees

WNBA-kampioenen Meesseman & Mestdagh over leven in de States en een bezoekje aan Trump

België heeft er twee WNBA-kampioenen bij. Emma Meesseman (26) en Kim Mestdagh (29) kroonden zich met de Washington Mystics tot kampioen. Op de koop toe werd Meesseman als eerste Europese speelster ooit verkozen tot MVP van de Finals. Beide dames gaven voor hun play-off-avontuur een dubbelinterview aan uw krant. Bij Emma ging het onder meer over haar sterkte als invaller, net de manier waarop ze de Mystics zopas naar het summum loodste. “Ik heb ooit gezegd dat als we op een dag de ring winnen, daar niet zal op staan: ‘startte op de bank’.” Een gesprek over leven in de States, Trump en hun mager salaris. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc LInden

    ik heb nu al verschillende keren naar vrouwensport gekeken. Dat is niet gelijkwaaridig aan mannensport. Waarom zou je ze dan hetzelfde loon betalen?

Lees meer