4
BELGA

Exclusief voor abonnees

Onze wielerjournalist over nieuwe trofee voor Evenepoel: “Branie en charisma te koop, maar gun hem zijn foutjes”

Sportman van het Jaar: Remco Evenepoel, voor Victor Campenaerts en Wout van Aert. En dat op zijn negentiende. Te vroeg? Kom nou. “‘It’s never too early to win, it can only be too late’”, zei Evenepoel daar eerder dit seizoen over. Onze wielerjournalist Joeri De Knop beaamt dat en blikt ook vooruit: “Geniet van het fenomeen Remco Evenepoel maar gun hem zijn foutjes en misstappen.”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Deprez

    Hij is een super talent, maar wat heeft hij nu gewonnen buiten San Sebastian en EK tijdrijden waar Wout niet bij was wegens val, als dat de sportman van het jaar moet zijn is de waarde meter heel laag gezet.

  • Bernd Vaes

    Dat supertalent zal nog vele en zelfs grote fouten maken. Dat is nu eenmaal eigen aan een jong talent. Maar hij is happig op ervaring opstapelen, en dat is positief. Hopelijk zal hij niet dezelfde kapitale fouten maken als Frank Vandenbroucke! Laten we afwachten.

Lees meer