Sportingvoorzitter Louis de Vries werkt nog steeds aan een oplossing om het faillissement van de Wase voetbalclub af te wenden.
Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews Sportingvoorzitter Louis de Vries werkt nog steeds aan een oplossing om het faillissement van de Wase voetbalclub af te wenden.

Redt deal met buitenlandse investeerder Sporting Lokeren?

Volgens voorzitter Louis de Vries is er een akkoord in de maak dat Sporting Lokeren kan redden van het faillissement. “We zullen met een communiqué komen zodra we daar klaar voor zijn”, meldt de Vries aan onze redactie.

Tegenover verschillende bronnen bevestigde de Sportingvoorzitter vrijdagavond dat er een akkoord in de maak is. Het zou gaan om een buitenlandse investeerder die de club volledig wil overnemen. Al blijft het afwachten of er straks ook effectief witte rook te zien is boven het Daknamstadion, want de afgelopen weken en maanden werd al meermaals een oplossing aangekondigd, maar uiteindelijk bleef het telkens stil.

Zeker is wel dat Sporting kostbare tijd kon kopen door de coronacrisis. De zitting voor de ondernemingsrechtbank van Dendermonde waarop beslist zou worden of het faillissement voltrokken werd, zou normaal maandagochtend plaatsvinden. Door de maatregelen rond het coronavirus is de uitstelling echter verdaagd naar 20 april.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer