4 Clijsters links met haar gezin, rechts in haar keuken in New Jersey.
RV en Stefan Ruiz Clijsters links met haar gezin, rechts in haar keuken in New Jersey.

Exclusief voor abonnees

Al jaren huis in Wall, maar Clijsters leeft er anoniem: “Kim wie? Bruce Springsteen, die woont hier wel in de buurt”

In de buurt van de Atlantische Oceaan, in een huis met een grote tuin en met een bescheiden tennisclub binnen fietsafstand: zo gaan Kim Clijsters en Brian Lynch met hun gezin wonen in Wall, New Jersey (Verenigde Staten). Hoe ziet het huis er ondertussen uit sinds ze het in 2009 hebben gekocht? En hoe reageert de lokale pers op de komst van het bekende sportkoppel?

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rozemieke Fritz

    Kim gaat niet - zoals vele andere topsporters - in Monaco wonen. Kim blijft een gewone, bescheiden persoon. Daar heb ik respect voor. Het gaat je goed in Amerika, Kim.

  • Ingrid Charlier

    Typisch Kim, altijd bescheiden gebleven. Woont gewoon midden in een woonwijk en gaat tennissen in de plaatselijke tennisclub terwijl de meeste van haar collega’s topsporters ergens in een enorme ommuurde villa zouden gaan wonen met eigen tennisveld en alle faciliteiten erbij.

Lees meer