3 Henin.
BELGA Henin.

Exclusief voor abonnees

Comeback à la Clijsters? Henin zal er zich niet aan wagen: “Ik begrijp Kim niet”

Als nieuwbakken analiste voor Eurosport trok Justine Henin (37) voor het eerst in negen jaar nog eens naar Melbourne. Het werd een blij weerzien voor beide partijen, maar een comeback zit er niet in. “’Doe jij dat maar niet’, zei mijn man me”, lachte Henin.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • sabrina velez

    Echt wat een reacties hier!! Als kim terug wilt tennissen wie zijn wij om dit haar niet te gunnen!!! Kim zegt zelf dat het niet de bedoeling is om slams te winnen!!! Echt zure mensen hier!!!

  • Marc LInden

    Ze heeft gelijk, je haalt nooit nog het oude niveau en waarom zou je een fantastische prestatie naar beneden halen? Voor het geld, dat kan maar wat beteken je dan als sportman? Nieuwe generaties met alle moderne middelen, kunnen altijd wat meer, wat sneller, wat beter. Laat het vallen Kim je bewijst er jezelf geen dienst mee en voorhet geld zal je het echt niet moeten doen.

Lees meer