4 Exit Bonaventure in Californië.
AFP Exit Bonaventure in Californië.

Bonaventure niet voorbij Pliskova in Indian Wells - Wickmayer naar achtste finales in Mexico

Yanina Wickmayer naar achtste finales

Yanina Wickmayer (WTA-133) heeft zich voor de achtste finales van het 125K Series-toernooi in het Mexicaanse Guadalajara (125.000 dollar) geplaatst. In de eerste ronde had de 29-jarige Vlaams-Brabantse exact één uur nodig voor een 6-1, 6-3 zege tegen de Roemeense Ana Bogdan (WTA-106). De volgende tegenstandster voor Wickmayer komt uit de partij tussen het Tsjechische zevende reekshoofd Kristyna Pliskova (WTA-90) en de Chinese kwalificatiespeelster Wang Xiyu (WTA-195).

Geen achtste finale voor Ysaline Bonaventure

 Ysaline Bonaventure (WTA-144) is er niet in geslaagd zich voor de achtste finales van het WTA-toernooi van Indian Wells (9.035.428 dollar) te plaatsen. De 24-jarige Luikse, die zich via de kwalificaties op de hoofdtabel van het Californische hardcourttoernooi geplaatst had, moest in de derde ronde haar meerdere erkennen in het Tsjechische vijfde reekshoofd Karolina Pliskova (WTA-5). In 1 uur en 6 minuten maakte de voormalige nummer een van de wereld er 6-3 en 6-2 van.

4 Karolina Pliskova haalde het van Bonaventure.
AFP Karolina Pliskova haalde het van Bonaventure.
4
AFP
4 Bonaventure in Indian Wells onderuit tegen Pliskova.
AFP Bonaventure in Indian Wells onderuit tegen Pliskova.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer