2  Alex De Minaur.
AP Alex De Minaur.

De Minaur plaatst zich voor finale Next Gen ATP Finals

De Australiër Alex De Minaur (ATP 18) heeft zich geplaatst voor de finale van de Next Gen ATP Finals (hard/1,4 miljoen dollar) in Milaan. De 20-jarige De Minaur (ATP 18), het eerste reekshoofd, klopte vandaag in de halve finales de Amerikaan Frances Tiafoe (ATP 47), het tweede reekshoofd, in vier sets: 4-2, 4-1, 0-4 en 4-2. De partij, waar vier games volstaan voor setwinst, duurde 1 uur en 16 minuten.

De Minaur treft in de finale de Italiaan Jannik Sinner (ATP 95) of de Serviër Miomir Kecmanovic (ATP 60). De Minaur won eerder op het Italiaanse toernooi groep A voor Kecmanovic. In groep B hield Sinner Tiafoe van de winst. Aan het toernooi in Milaan nemen de acht beste enkeltennissers onder de 21 jaar deel. Vorig jaar haalde de Griek Stefanos Tsitsipas het in de finale van De Minaur.

2 Tiafoe en De Minaur.
AP Tiafoe en De Minaur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer