11
Photo News/Vincent Kalut

Exclusief voor abonnees

Een exclusieve babbel met Kim Clijsters over haar comeback in coronatijden: “In het begin had ik toch even het gevoel van 'dju toch’”

Zondagmorgen had ze normaal gezien in Parijs aan Roland Garros moeten beginnen maar 75 dagen geleden ging de tenniswereld in lockdown. Een coronavirus dat over achttien dagen mogelijk ook haar 37ste verjaardag - “Ik had graag een virtuele knuffel!” - gaat beïnvloeden. Maar niet haar comeback. “Ik ga door, ook al spelen we dit jaar niet meer”, zei Kim Clijsters. Uw krant kreeg exclusief 45 aangename minuten.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • freddy cardoen

    Kim , aan al degene die kwetsende opmerkingen maken , denk eraan , ze weten niet beter . Ik wens je alvast veel succes

  • Luc vandenbroec

    Ze is momenteel verre van afgetraind en ziet er niet uit als een sportvrouw. Gaan wel zeker 7 à 10 kg vetten moeten afgeslankt worden wil ze met de top meekunnen. Want dat is op leeftijd één van de grootste problemen voor haar om niveau te krijgen. Anders altijd net te laat en iets te vroeg vermoeid met dat extra gewicht.

Lees meer