Even geen 'love game': tennissters gaan op de vuist na onderling duel

Sport is emotie. Vraag dat maar aan Alycia Parks. De Amerikaanse tennisster ging na haar nederlaag op de Henderson Open in Las Vegas tegen Katherine Sebov kortstondig haar opponente te lijf. Parks verloor met 6-0 en 7-6, maar dat was niet de voornaamste reden voor het opstootje. “Ze kneep bij de begroeting heel hard in mijn hand”, verklaarde Parks na de wedstrijd. Terwijl een man uit de entourage van Parks - eerder stuntelig (zie video onder) - op het veld was gekomen, kon de umpire de tennissters relatief snel uit elkaar houden.

“Ik heb de match gevolgd en Sebov kneep zeker in de hand van Parks aan het net”, schreef collega-tennisster Sachia Vickery op Twitter. “Hopelijk proberen ze dit niet enkel in de schoenen van Parks te schuiven. De referee heeft het duidelijk gezien, maar het zou met niet verbazen als het blauwblauw gelaten wordt.”

.
Twitter .

De opgemerkte entree van de man uit de entourage van Parks:

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Polutnik Ronald

    Die dame zal wel een forse handdruk hebben , en dat ander meisje zal puddinghandjes hebben.

  • Michael Dimers

    Ja, het geweld komt weeral zoals altijd uit dezelfde hoek ! Knijpen in de hand ? Alles vinden ze uit om hun daden goed te praten !

Lees meer