2
Photo News

Flipkens moet meteen haar koffers pakken in Miami, Berdych geeft forfait

Kirsten Flipkens (WTA-56) werd vandaag meteen uitgeschakeld in de eerste ronde van het met 9.035.428 dollar gedoteerde WTA-toernooi van Miami (Florida). De 33-jarige Antwerpse moest na een wedstrijd van meer dan drie uur (3u01) het hoofd buigen voor de Kazachse Yulia Putintseva (WTA-44). Het werd 4-6, 6-4 en 7-5.

Yanina Wickmayer (WTA-141) plaatste zich dan weer op de hoofdtabel in Miami. De 29-jarige Vlaams-Brabantse deed dat door de Tsjechische Kristyna Pliskova (WTA-94) in de tweede kwalificatieronde met tweemaal 6-3 te verslaan. In de eerste ronde treft Wickmayer de Amerikaanse Sachia Vickery (WTA-142). Die plaatste zich net als Wickmayer via de kwalificaties op de hoofdtabel. Het wordt de eerste ontmoeting tussen de 29-jarige Vlaams-Brabantse en de 23-jarige Amerikaanse. De winnares mag in de de tweede ronde het hardcourt in Florida op voor een duel tegen ‘s werelds nummer een Naomi Osaka.

Berdych geeft forfait

De 33-jarige Tsjech Tomas Berdych (ATP-89) heeft forfait gegeven voor het Masters 1.000-toernooi van Miami (Florida). De voormalige nummer vier van de wereld kampt met rugpijn. Hij had in de eerste ronde tegen de Australiër Bernard Tomic (ATP-81) moeten aantreden. Tomic krijgt nu een kwalificatiespeler of een lucky loser tegenover zich, met als inzet een duel in de tweede ronde tegen ‘s werelds nummer een Novak Djokovic.

2
Photo News

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Daniel Bamps

    Daar heeft ze geen probleem mee, ze is daar aan gewoon geworden

Lees meer