2 Rafael Nadal en Kirsten Flipkens.
AFP/PN Rafael Nadal en Kirsten Flipkens.

Kirsten Flipkens: “Ik heb ooit iets gehad met Rafael Nadal”

Kirsten Flipkens (34) en Rafael Nadal (33) hebben in hun tienerjaren een romance gehad. Dat onthulde de Kempense tennisster in het tv-programma ‘De Container Cup’ op VIER. “Maar veel verder dan handjes geven en een kusje, kwamen we niet.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Bij de vraag welke tennisser in het rijtje van de deelnemende atleten in de Container Cup zou thuishoren, moest Kirsten Flipkens niet lang nadenken. “Rafael Nadal. Qua fysieke capaciteiten is hij een van de compleetste tennissers uit het circuit." 

Nu blijkt dat Flipkens en Nadal, allebei van het geboortejaar 1986, mekaar ‘goed kennen’. “Dat klopt, we zijn van dezelfde leeftijd. We zijn samen opgegroeid”, vertelde ze. “Of wij ooit iets gehad hebben? (lacht) Ja, dat klopt ook. Toen ik veertien jaar was, heb ik nog iets gehad met Rafael. Maar hij sprak toen nog geen Engels, dus verder dan hand in hand lopen en een kus kwamen we niet.” Nadal zou uiteindelijk uitgroeien tot een van ‘s werelds beste tennissers met 19 grand slam-zeges.

Lees ook: 

Kirsten Flipkens: “Volgens mij wordt er niet getennist tot er een vaccin is”

Kirsten Flipkens ergert zich aan optreden politie: “Als een crimineel met loeiende sirenes aan de kant gezet”

2
BELGA

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer