Pauze komt niet ongelegen voor Clijsters, die sukkelt met gehavende knie: “Wil de komende jaren niet elke dag met medicatie spelen”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In deel 2 van haar exclusief gesprek met VTM Nieuws en HLN heeft Kim Clijsters het over haar gehavende knie die haar comeback bemoeilijkt. “In mijn linkerknie heb ik een knobbel sinds mijn veertiende. Een overbelastingsletsel dat nu splintert waardoor mijn pees over die splinters wrijft. Niets ernstigs, maar wel irritant.” De coronacrisis is zo een welgekomen pauze, Kim kan nu de nodige rust nemen. “Want ik wil de komende twee à drie jaar niet elke dag met medicatie spelen.” 

Ook de kritiek op haar gewicht komt aan bod, waar u hier alles over leest

Lees ook: Een exclusieve babbel met Kim Clijsters over haar comeback in coronatijden: “In het begin had ik toch even het gevoel van ‘dju toch’” (+) 

Kim Clijsters blijft ondanks alles vastberaden over comeback: “Ik ga door, ook al spelen we dit jaar niet meer”

Kim Clijsters over haar coronaroutine, comeback en nieuwe hobby’s: “Kuisen! Dat gaf me echt veel voldoening”

Op 8 juni blaast Clijsters 37 kaarsjes uit: “Weet je wat ik soms mis? Een knuffel! Een virtuele knuffel mag dus zeker wel voor mijn verjaardag”

Clijsters in lockdown: van eerbetoon aan zorgend personeel tot ‘Regenboog pact’

Kim Clijsters.
Photo News/Vincent Kalut Kim Clijsters.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sofie Desmet

    Volgens mij is Kim Clijsters vrij om er terug voor te gaan of niet. Zij doet waar zij zich goed bij voelt en hopelijk trekt ze zich geen sikkepit aan van mensen die blijkbaar niet vinden dat dat haar eigen zaak is. Zelfs al zou het een onsuccesvolle come back zijn dan heeft ze toch haar innerlijke stem en passie niet genegeerd. En dat alleen al is iets om trots op te zijn.

  • Mark De vos

    Gewoon toegeven dat je te oud bent kim!

Lees meer