9
AP

Serena Williams valt op met catsuite: "Ik voel me een superheld in dit pak"

Iedereen keek reikhalzend uit naar de comeback van Serena Williams (36) in Parijs. Het was de eerste Grand Slam waar de Amerikaanse sinds de geboorte van haar dochtertje Olympia aantreedt. Bovendien was het ook haar eerste gravelpartij van het seizoen. Om haar rentree in stijl te vieren, koos Williams voor een nogal aparte outfit. De wedstrijd zelf, tegen de Tsjechische Kristyna Pliskova (WTA 70), won ze overigens -mede dankzij 13 aces- met 7-6 (7/4), 6-4.

Voor haar openingswedstrijd op Roland Garros tegen de Tsjechische Kristyna Pliskova koos een nog wat roestige Serena Williams (WTA 451) (het was van Roland Garros 2016  geleden dat ze nog eens op een gravelbaan had gestaan) voor een volledig zwarte bodysuit met roze band rond haar middel. Dat terwijl haar tegenstreefster in een kort kleedje de wedstrijd aanvatte. Modieus of niet, opvallend is de keuze van Williams alleszins wel. Oordeel gerust zelf. "Ik voel mij als een krijger in dat pak", zei Williams, die in de volgende ronde zeventiende reekshoofd Ashleigh Barty (WTA 17) treft. "Ik leef constant in een soort van fantasiewereld. Ik wilde altijd al een superheld zijn en als ik dit pak draag, voel ik me een superheld."

9
Photo News
9
REUTERS
9
AP
9 Kristyna Pliskova.
EPA Kristyna Pliskova.
9
REUTERS
9
Photo News
9
Photo News
9
AP

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elle Devee

    Trekt op niks. Ze heeft al geen ideaal figuur maar dat dan nog op deze onflatteuze manier aankleden getuigt toch echt niet van goede smaak. Ze zouden een dresscode moeten invoeren zoals op Wimbledon. 1000 maal mooier.

  • Didier VandeVyver

    bij grands slams zou een klassieke dresscode (wit tennisuniform) verplichtend moeten zijn zoals nog steeds het geval is bij het tornooi in Wimbledon. Carnavalkleren horen niet thuis op een tennisveld. Tennis moet geen modeshow zijn.

Lees meer