BELGA

Yanina Wickmayer grijpt naast nieuwe titel in dubbelspel

Yanina Wickmayer is er niet in geslaagd voor het tweede jaar op rij het dubbelspel te winnen op het WTA 125K-toernooi in het Amerikaanse Indian Wells (hard/125.000 dollar). Aan de zijde van de Amerikaanse Taylor Townsend, ook in 2018 haar partner, verloor ze in de finale van de Tsjechische Kristyna Pliskova en de Russin Evgeniya Rodina. Het werd 7-6 (9/7) en 6-4 na 1 uur en 29 minuten.

‘Wicky’ mikte op een vierde dubbeltitel op de WTA Tour. Eerder won ze de dubbeltoernooien van Luxemburg (in 2013, met de Liechtensteinse Stephanie Vogt) en Washington (in 2016, met de Roemeense Monica Niculescu). In het enkelspel sneuvelde Wickmayer (WTA 127) woensdag in de tweede ronde tegen de Amerikaanse Alison Riske (WTA 47). 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer