2
rv

"45 goals in 36 matchen": Litouwse club haalt speler op basis van verzonnen Wikipedia-pagina

Geloof niet altijd wat er op Wikipedia staat. Het is ons al vaak gezegd, en ook de Litouwse tweedeklasser FK Panevėžys zal dat in het vervolg niet meer doen. De club transfereerde namelijk Barkley Miguel Panzo op basis van zijn Wikipedia-pagina. Maar: die was volledig verzonnen.

Panzo is wel degelijk een voetballer, maar hij is helemaal niet zo goed als z’n Wikipedia-pagina beweert. Zo zou hij Angolees international zijn en maakte hij tussen 2010 en 2012 45 (!) doelpunten in 36 wedstrijden voor Qeens Park Rangers. Een club waar hij nooit heeft gespeeld.

FK Panevėžys maakte via de officiële kanalen trots melding van de komst van de 25-jarige aanvaller, maar de kans dat Panzo er zal doorbreken is bijzonder klein. Hoe dan ook: het heeft hem wel een mooie transfer opgeleverd.

2
rv

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Febe Chapin

    Het staat er ook bij dat dat 7-8 jaar geleden was en dat zijn laatste prestaties op niets trekken.

  • Hendrik Weckseler

    Zou zo maar bij Anderlecht gekund hebben dit jaar!!!

Lees meer