3 De Bruyne was in z'n nopjes tijdens de ‘prank’.
Manchester City De Bruyne was in z'n nopjes tijdens de ‘prank’.

“Wat heeft hij gedaan?”: De Bruyne laat fans ontredderd achter tijdens heerlijke grap

U hebt het vorige week misschien wel ergens zien opduiken. De beker van kersvers Engels kampioen Manchester City was tijdens het vieren gesneuveld. Cynische reacties bleven niet uit, maar ze bleken onterecht. ‘t Ging om een grapje van Kevin De Bruyne en zijn ploegmaat Sergio Agüero.

Nog voor de City-spelers door de straten trokken in een open bus, nodigde de club enkele jarige fans uit voor een meet & greet met Kevin De Bruyne en Sergio Agüero. De supporters trokken naar een soort balkon, waar de twee sterren op hen stonden te wachten met de kampioenenbeker. Dat was een vals exemplaar, maar dat wisten de fans niet.

Nadat ‘KDB’ en ‘El Kün’ geposeerd hadden voor de nodige selfies, gaf De Bruyne aan dat ook de fans de beker even in de lucht mochten steken. Maar toen het populaire ‘campeones’-titellied werd ingezet, liep het toch even mis. De Bruyne en Agüero lieten de beker - met opzet, uiteraard - te pletter storten en de fans bleven verweesd achter. Een kort filmpje van het ‘ongeluk’ circuleerde al snel op de sociaalnetwerksites en de Engelse tabloids pikten het gretig op.

Maar ook zij werden dus bij de neus genomen. City verspreidde vandaag een filmpje van de prank, waarin te zien is hoe De Bruyne en Agüero de ontredderde fans al na enkele minuten gerust gingen stellen. Tijdens de kampioenenparade hield De Bruyne het zilverwerk gelukkig wél stevig vast.

De korte video die de voorbije dagen circuleerde:

3 Heel wat Engelse media berichtten over het 'incident', maar zij werden dus bij de neus genomen door De Bruyne en Agüero.
Manchester City Heel wat Engelse media berichtten over het 'incident', maar zij werden dus bij de neus genomen door De Bruyne en Agüero.
3 De Bruyne en Agüero namen hun fans in de maling.
Manchester City De Bruyne en Agüero namen hun fans in de maling.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer