Colin Kaepernick.
AFP Colin Kaepernick.

American footballer gaat los tegen fan op Twitter

Een 'betweterige' tweet van een fan is bij San Francisco 49ers-speler Colin Kaepernick helemaal in het verkeerde keelgat geschoten. Zelf tweette de American footballer dat hij een complete sessie in de sportschool achter de rug had en een fan reageerde daar bijdehand op met de boodschap dat buikspieroefeningen geen zin hebben. Dat viel heel slecht bij Kaepernick.

"1000 push-ups... armoefeningen... 10 minuten touwtjespringen... 2 uur studeren. Dat noem ik nog eens herstelwerkzaamheden", schreef Kaepernick op het sociale netwerk. Ene Stephen Batten reageerde daar gevat op met de mededeling dat buikspieroefeningen helemaal geen zin hebben. "En al helemaal niet voor jouw positie", voegt hij er nog aan toe.

Kaepernick reageert vervolgens meerdere keren in een paar minuten. "Of je bent dyslectisch of je bent gewoon onnozel. Lees mijn tweet eens wat beter en vertel met dan nog eens wat ik gedaan heb en volgens jou zou moeten doen", luidt de eerste reactie. Niet veel later volgt: "Ik wil dat je nu zegt welke oefeningen horen bij de posities van elke speler. Zo niet, dan moet je je niet met mijn zaken bemoeien." Bijna een kwartier later besluit Kaepernick ook nog een persoonlijk aanval in te zetten. "Je hebt acht volgers kerel. Zelfs je eigen familie kan het niet bommen wat je schrijft. Zoek een hobby!"

Lees meer