Beruchte fan van Marseille mept auto stuk na verlies in Clásico tegen PSG

Mohamed Henni doet het weer. De in Frankrijk beruchte fan van Olympique Marseille had het wel erg moeilijk na het verlies van zijn ploeg in de Clásico tegen PSG (3-1). Na eerder al menig televisietoestel moet ditmaal een auto eraan geloven.

In een filmpje stelt Henni dat hij de slappe prestaties van Les Olympiens grondig beu is, waarna hij zijn frustraties uitwerkt op zijn Renault Clio. Lichten, ruiten, spiegels... alles moet eraan geloven. Vooral Steve Mandanda blijkt kop van jut te zijn.  De doelman kreeg een rode kaart in de 62ste minuut. “Door u heeft het team verloren, Mandanda. Ik begrijp het niet meer. Eerst was je een panter, nu een pantoffel”, roept Henni terwijl hij zich verder afreageert.

Het is niet de eerste keer dat de Fransman zich agressief uitlaat. Hij is een in Frankrijk bekende supporter van Olympique Marseille en heeft een aanzienlijk aantal volgers op sociale netwerksites. Zo sloeg hij een jaar geleden zijn televisie stuk met ook een honkbalknuppel na het verlies van Marseille tegen... PSG. Door het verlies is Marseille teruggevallen naar een vierde plaats, met slechts één puntje voorsprong op Saint-Étienne.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • bart Meutermans

    Ja media, geef dat soort volk nog wat aandacht. Ze kunnen er nog rijk van worden. Van die zit in Utrecht wisten ze op voorhand ook wat een kronkels die had. Hier weten ze het ook van. Hoe lang zal het duren voor die met mensen begint?

  • Steve Ino

    Helemaal klaar voor de psychiatrie als je t mij vraagt

Lees meer