Links Neymar, rechts Najila Trindade.
AFP Links Neymar, rechts Najila Trindade.

Braziliaanse die Neymar beschuldigde van verkrachting, wordt aangeklaagd voor afpersing

De politie van het Braziliaanse Sao Paulo heeft besloten om het Braziliaanse model, die beschuldigingen van verkrachting uitte aan het adres van topvoetballer Neymar, en haar ex-echtgenoot te vervolgen. Najila Trindade wordt beschuldigd van fraude, lasterlijke aangifte en afpersing, liet het politiebureau dinsdag weten.

De aantijgingen van de politie zijn voorgelegd aan de bevoegde rechtbank om verder onderzocht te worden. De ex-echtgenoot van de Braziliaanse wordt ook vervolgd voor het verspreiden van erotisch getinte privé-informatie. De Braziliaanse politie beëindigde eind juli de verkrachtingszaak tegen Neymar, omdat het niet over voldoende aanwijzigingen beschikte en gaat nu dus in de tegenaanval.

Neymar bleef steeds aan zijn onschuld vasthouden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer