Dumfries kon achteraf gelukkig nog lachen met de actie.
rv Dumfries kon achteraf gelukkig nog lachen met de actie.

Chelsea-huurling pakt uit met smerige ‘truc van de foor’. De reactie van het slachtoffer brengt heel wat noorderburen aan het lachen

Denzel Dumfries zal zijn meest recente wedstrijd niet snel vergeten. De 21-jarige verdediger ging met Heerenveen op bezoek bij Vitesse en in de GelreDome kreeg de Nederlander een elleboogstoot van Tim Matavz in het gezicht én werd hij bij de edele delen gegrepen door Chelsea-huurling Matt Miazga. "Het is natuurlijk ook moeilijk om ernaast te grijpen", was zijn reactie op de smerige 'truc van de foor’, die bij heel wat noorderburen op de lachspieren werkte.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • GREGORY DENORME

    fairplay? ver te zoeken bij deze kerel......boete plus schorsing is het enige dat telt bij deze laffe handeling!!!!!!!!

  • ronny cuypers

    De bewijzen zijn er. Hoe moeilijk kan het zijn om die smeerlappen zeer streng te straffen. Twee jaar speelverbod lijkt me redelijk.

Lees meer