2 Otamendi en zijn tatoeages.
AP Otamendi en zijn tatoeages.

City-speler gaat viraal met tatoeages van seriehelden uit Breaking Bad en Peaky Blinders op z'n rug

Opgemerkt beeld na Atalanta-Manchester City deze week. Verdediger Nicolas Otamendi trok na de Champions League-match z’n truitje uit. Daarbij bleek de Argentijn een nogal grote fan te zijn van series als ‘Vikings’, ‘Breaking Bad’ en ‘Peaky Blinders’.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je kunt het zo gek niet bedenken of voetballers hebben er wel een tattoo van. Memphis Depay heeft een reusachtige leeuw op z’n lichaam staan, Leroy Sané heeft zichzelf dan weer vereeuwigd op z’n rug. Om dan nog maar te zwijgen van de roos op de hals van Radja Nainggolan. 

Smaken verschillen natuurlijk, al kunnen de inkttekeningen op het lichaam van Nicolas Otamendi ook wel tellen. De Argentijn liet zich na het Champions League-duel tegen Atalanta opmerken in z'n blote bast, maar het waren de tattoos op z’n rug die de aandacht trokken. Die werden gekleurd door figuren uit ‘Vikings’, ‘Breaking Bad’ en ‘Peaky Blinders’. 

Genoeg voor de gespecialiseerde media uit Engeland om vol op de kar te springen. The Daily Mail rakelde een getuigenis van de acteur op uit 2016. “Toen ik nog bij Valencia speelde, liet ik m’n baard staan. Ik vond het leuk en sindsdien is het een deel van mijn personlijkheid geworden. Net als mijn tattoos.”

“Mensen vragen me er altijd naar. Ik heb m’n eerste laten zetten toen ik veertien jaar was. Elke tattoo heeft een betekenis. Mijn broer, kinderen en het gezicht van mijn grootmoeder staan op m’n lichaam. De meeste tatoeages zijn dus persoonlijk, maar als ik een design leuk vind, dan ga ik ervoor", aldus Otamendi. 

Hoe zeer Ragnar Lothbrok uit ‘Vikings’, Walter White uit ‘Breaking Bad’ en Tommy Shelby uit ‘Peaky Blinders’ Otamendi aan het hart liggen, vertelde de Argentijn voorlopig nog niet. Ondertussen vallen ze wel op z’n rug te bewonderen. Tot groot jolijt van de fans van de respectievelijke series. 

2
AFP

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Deprez

    Iedereen doet wat hij wil natuurlijk, veel spelers van City hebben er één of staan er vol van maar daar tegen over Kevin heeft er geen en voor mij hoeft het ook helemaal niet.

Lees meer