2
Juventus F.C.

De foto’s waarmee Juventus eigen fans flink bij de neus nam

In Turijn hebben ze een goed gevoel voor humor, zo blijkt. Plots stond Matthijs de Ligt te pronken in een truitje van Juve op de clubwebsite. Enfin, daar leek het toch op...

Veel fans zullen zich ongetwijfeld verslikt hebben in hun espresso toen ze vanochtend de website van Juve openden. Matthijs de Ligt poseerde er in het nieuwe truitje van de Italiaanse topclub, dat terwijl er nog steeds geen akkoord is tussen speler en club die steeds nadrukkelijker aan elkaar gelinkt worden. Het ging dan ook om een lookalike van de Nederlandse sterspeler.

De beetgenomen fans dachten al gauw dat het om een lek ging óf de Oude Dame de nieuwe verdediger wel op een heel originele manier wilde voorstellen.

Met deze actie tapt Juve wel uit een heel apart vaatje om de handtekening van de Ligt te versieren. PSG, Real Madrid en Manchester United zijn ook nog in de running om de 19-jarige sensatie, die Ajax dit seizoen naar de dubbel leidde, vast te leggen. Zien we de échte De Ligt binnenkort dan toch in Juventustenue? 

2 Ziet u het verschil?
Juventus F.C., Getty Images Ziet u het verschil?

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Johny Veerman

    Man ook gewoon een fiasco worden

  • frans kwanten

    Kom maar naar Barcelona !

Lees meer