rv

De jacuzzi, de home cinema, de keuken met privéchef: Lukaku geeft journaliste inkijk in zijn woonst

Het leven zoals het is: Romelu Lukaku. In een video van Bleacher Report  praat onze landgenoot over zijn liefde voor muziek, over een potje tafeltennis met ploegmakker Jesse Lingard én over Sir Alex Ferguson. 

Lukaku gunt ons een een glimp binnenin zijn prachtige woning, gelegen in Greater Manchester. Zijn eigen opnamestudio, de fitnessruimte, de jacuzzi, de keuken -inclusief privéchef Elodie, afkomstig uit Parijs- en een kamer met home cinema: allen passeren ze de revue. 

Zijn bewondering voor Sir Alex Ferguson, onder wie ‘Big Rom’ naar eigen zeggen graag had gewerkt, steekt Lukaku niet onder stoelen of banken. “Hij is een geweldige man. Eén van de allergrootsten.” En ondanks het feit dat Lukaku het shirt van Manchester United draagt, doet hij een opmerkelijke onthulling. “Op FIFA 19 speel ik met Real Madrid. Misschien raak ik hierdoor in de problemen”, gevolgd door een brede lach. 

‘t Is een publiek geheim dat Lukaku, naast voetbal, ook gepassioneerd is door muziek. Hijzelf zorgt voor de beat, terwijl maatje Paul Pogba rapt. Maar een carrière in de muziekwereld? Nee, dat zit vooralsnog niet in de pijplijn. “Dat zal nooit gebeuren.”

26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Anita Billen

    Die voetballers verdienen veel te veel, om juist maar op een balleke te sjotten. Dat ze hier eens eens stop op zetten. En die denken ook dat ze meer zijn dan een ander mens.

  • avelino garcia

    Op het hoogste niveau hebben ze pakweg een 10 jarige carriere zonder ongelukken, dus op 10j moeten ze binnen zijn want topsport maakt je lichaam kapot. Waarom zou je voetballen aan €100.000 als ze je €10.000.000 aanbieden.

Lees meer