De viering van Higuaín die Twitter in lichterlaaie zette

Gisteren geraakte Chelsea tegen Burnley niet verder dan een 2-2-gelijkspel, waardoor de kansen op Champions League-voetbal voor Eden Hazard & co nog wat verder geslonken zijn. Gonzalo Higuaín had er nochtans op heel erg fraaie wijze 2-1 van gemaakt, maar het is vooral de viering van de Argentijn die over de tongen gaat op sociale media. Nadat hij de bal via de onderkant van de lat in doel had geknald, dook hij in de grijpgrage armen van een vrouwelijke fan die achter het vijandige doel had plaatsgenomen. Tot groot jolijt dus van heel wat twitteraars...

Rv

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Dit zijn wel de wedstrijden dat Hazard zich moet laten gelden. Een geweldige top-voetballer, maar bij Real Madrid verwachten ze meer van hem. Niet alleen meevoetballen maar ook beslissend zijn.

  • mertens jean

    Mensenlief toch, wat is er tegenwoordig een heisa rond het voetbal. Het is MAAR een spel waar de atleten (???????) 90 minuten tegen een balletje trappen, met een kwartiertje tussenpauze (kwestie van een beetje rust, want anders worden ze te moe) en daarmee hopen geld verdienen.

Lees meer