RV

Een pijnlijke overwinning: Franse renner bewijst dat het ook kan

Als eerste over de streep komen in een wielerwedstrijd, wat kan er mooier zijn? Bij onze buren in Frankrijk bewijst een renner na een lokale koers dat de winnaar niet altijd aan het feest is.

Wanneer de renner zegezeker was, stak hij de handen in de lucht, maar door de flauwe linkse bocht vlak voor de eindstreep, werd hij naar de rechterkant van de weg gedreven. Met zijn voorwiel raakte hij de uitstaande pootjes van de nadar en kwam hij letterlijk als eerste over de finish gevlogen. Ook de tweede van de wedstrijd nam de renner mee in zijn val. 

Deceuninck-Quick.Step-renner Rémi Cavagna deelde de video, zijn ploegmanager Patrick Lefevere  kon het niet laten om even de draak te steken met zijn renner: “Ben jij dat?”. Cavagna won vorige maand een rit in de Ronde van Californië, maar tijdens zijn solo werd in een afdaling duidelijk dat de Fransman niet het grootste daaltalent is. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marcus Camps

    Het wordt hoog tijd dat er voor zulke zaken eens serieuze boetes komen, ook schorsingen. Hij brengt ook anderen in gevaar en niet weinig.

Lees meer