Eden Hazard trok op vakantie naar Marbella.
Instagram Thorvalnergaard Eden Hazard trok op vakantie naar Marbella.

Hazard gooit de riem eraf na puik WK, De Bruyne krijgt zoete beloning na "fantastische derde plaats" en ook Lukaku start vakantie in stijl

Na zijn knap WK is het ook voor Eden Hazard eindelijk tijd voor vakantie. De Rode Duivel en draaischijf van Chelsea is blijkbaar naar het Spaanse Marbella getrokken. Dat toont toch een beeld dat circuleert op de sociaalnetwerksites. Een bende onbekende voetbalfans liep Hazard tegen het lijf en de aanvaller ging graag met hen op de foto.

Skulle vi ha prøvd litt bronsefeiring i Marbella, Eden? #HvorErDuOlsen

Een foto die is geplaatst door null (@thorvaldnergaard) op

Taart voor De Bruyne

Kevin De Bruyne is in tegenstelling tot Hazard wel nog in het land, zo toonde zijn manager Patrick De Koster vandaag op Instagram. 'KDB' werd getrakteerd op een uit de kluiten gewassen chocoladetaart om hem te feliciteren voor de derde plaats van de Rode Duivels. "Na vijf weken in Rusland en een fantastische derde plaats verdient hij wel een dessert", schrijft De Koster nog bij het beeld.

Lukaku in New York

Romelu Lukaku koos er dan weer voor om zijn vakantie door te brengen in New York. De spits van Manchester United postte een foto van zichzelf in een wagen aan de Madison Square Garden, een van de bekendste evenementenhallen ter wereld.

New York City.. Different vibe #MSG

Een foto die is geplaatst door null (@romelulukaku) op

21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • John Stahl

    Ik denk eerder dat Dany de nagel op de kop slaat. Die afgodenverheerlijking begint toch de spuigaten uit te lopen.

  • dries vergauwe

    KDB wordt door de reporters fel onderschat net als Courtois. allebei zijn ze NIET als hazard die op persoonlijk succes ui is en te weinig teamspeler is zoals Modric en Griezman.toch vind ik die laatste lijdend aan vallende ziekte net als neymar. FAIR zijn onze devils iets te veel, alhoewel...wanneer komen er stadions bij ons die europees voetbal WAARDIG zijn????

Lees meer