rv

Hilarische ‘Kiss Cam’ maakt einde aan relatie overspelige voetbalfan: “De schade is enorm”

De nachtmerrie van wie zich wel eens waagt aan een avondje uit met zijn minnares? Die beleefde Deyvi Andrade Urgiles, fan van het Ecuadoriaanse Barcelona SC, het voorbije weekend. Net terwijl hij zijn minnares op de mond zoende, werd dat beeld aan heel het stadion getoond via de ‘Kiss Cam’. Een overspelige blik was zelden pijnlijker, toen de man enkele seconden later doorhad wat er gaande was. Waarna de sociale media in voege traden en Deyvi, alle spijtbetuigingen ten spijt, toegaf dat zijn relatie over en uit is.

“Wanneer je je minnares zoent en beseft dat je relatie voorbij is omdat je op camera bent”. Met dat onderschrift in het Engels ging bovenstaande video de voorbije dagen viraal. Meer dan 22 miljoen views, 284.000 likes en 70.000 retweets. U kan zich iets voorstellen bij de vele grapjes die erover gemaakt werden. De beelden werden ook op de bekende hit ‘How You Remind Me’ van Nickelback gezet, waarna zelfs de rockband er spottend over tweette.

Dat werd Deyvi duidelijk te veel en hij zag zich genoodzaakt op Facebook en Instagram te reageren. In eerste instantie kende hij zelfs weinig schuldbesef, maar legde hij de fout bij de vrouw. Of de vrouwen, in het algemeen. “Mocht ik een vrouw zijn, wat zouden jullie dan zeggen?”, de bal terugkaatsend richting zij die hem bekritiseerden. “Er bestaan zoveel video’s van overspelige vrouwen, maar daar wordt niet zo hard mee gelachen. Ik hoop dat jullie dit nooit hoeven mee te maken... Ik zal mijn eer en trots als man tot het einde verdedigen. We maken allemaal fouten waar we nadien spijt van hebben. Bedankt zij die me uitnodigen om naar de kerk te gaan, opdat het mijn hele familie kan helen.” 

“Niemand kan mijn imago totaal vernietigen. God is groot en sterk en de vrouwen die me bekritiseren, spelen ongetwijfeld ook vals. Jullie hebben mijn relatie al kapot gemaakt, wat willen jullie nog meer? De psychologische schade is nu al enorm.” Niet veel later toonde hij toch berouw en vroeg hij zijn vriendin via Instagram om vergiffenis. “Ik hoop dat ik deze momenten ook terug met jou kan beleven. Het spijt me heel erg.” Maar zo vergevingsgezind was het meisje niet. Met de woorden ‘ik zal niet nog eens falen en ik weet dat ik iemand ga vinden die van me zal houden en accepteren’, sloot de Ecuadoriaan af.

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ibrahim El oueryaghely

    Daarom hou ik niet van Kisscams :-) Uiteindelijk moet je voor zoiets uw verantwoordelijkheid nemen. Als je niet genoeg van uw vrouw houdt, ga dan weg je maakt het alleen moeilijker voor uw eigen. Zoiets komt altijd uit ALTIJD maak jullie eigen nooit wijs dat je het verborgen kan houden, vrouwen zijn echt niet dom.

  • Bea Touzin

    Peter.. het gaat om een man die zijn vrouw bedrogen heeft! Hij moest er maar niet aan meedoen verleiding is er altijd en overal maar dat wil niet zeggen dat we er aan moeten toegeven!

Lees meer