rv

Jongetje dat mascotte is reageert geweldig wanneer hij beseft dat hij met Ronaldo het veld mag oplopen

Verkozen worden tot mascotte van Atlético Madrid voor een Champions League-wedstrijd is voor elk jongetje dat van voetbal houdt natuurlijk al geweldig. Helemaal geweldig wordt het wanneer die Champions League-wedstrijd ook nog eens tegen Juventus is en je naast niemand minder dan Cristiano Ronaldo mag oplopen. De jongen heeft ook een geweldige reactie in huis wanneer hij beseft dat hij de ware geluksvogel is. Met een brede glimlach vleit hij zich tegen de Portugese superster aan. Een gebaar dat ‘CR7' best wist te appreciëren.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Dan ging het er buiten het Wanda Metropolitana minder vrolijk aan toe. Zeker in de buurt van het gedenkplakkaat dat Atlético er heeft ter ere van zijn gewezen doelman Thibaut Courtois. Dat werd ook gisteren besmeurd, ditmaal met vooral lege bierblikjes. De overkoepelende supportersorganisatie van ‘Atléti’ ijvert er zelfs voor dat de plaat wordt verwijderd, zeker nadat ze Courtois na de laatste Madrileense derby een “gebrek aan respect” voor de fiere club verwijten. “Enkel legendes die de waarden en de fans van de club respecteren, verdienen er zo één”, klinkt het. De Rode Duivel stond tussen 2011 en 2014 onder de lat bij Atlético, dat hem huurde van Chelsea.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Valentin Valmont

    Ronaldo is the man! Voorbeeldig persoon met gouden hart!

  • GREGOIRE DE GRAEVE

    Ben zeker geen supporter van Ronaldo maar wel van Messi maar wel een heel mooi beeld van Ronaldo met dat ventje mag ook gezegt worden vind hem een hele dikke nek wat hij daar doet met dat vent is niet te vergelijken heel mooi

Lees meer