.
rv .

MMA-diva gaat voor een keer niet over de tongen door een brutale KO, maar wel vanwege haar... borsten

Paige VanZant, één van de populairste vechtjassen uit het Mixed Martial Arts, staat nog maar eens in het middelpunt van de belangstelling. Dit keer heeft dat niets te maken met een brutale knock-out, een extreem dieet in aanloop naar een weging of een verregaande striptease, maar wel met haar... borsten.

Op een recent beeld dat de 24-jarige postergirl uit het Amerikaans Oregon postte, viel veel van haar volgers iets op. De boezem van VanZant oogt immers een pak groter dan op vorige beelden die ze deelde via de sociaalnetwerksite. En op de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ gaf VanZant daar inmiddels ook een uitleg voor.

"Ja, ik heb mijn borsten laten vergroten", is de blondine eerlijk. "Ik heb altijd mijn eigen boezem gewild. Maar die kwam er nooit écht door. Daarom heb ik mijn borsten maar gekocht." Opvallend: in 2014 riep VanZant haar volgers op Twitter al op om geld te storten op haar PayPal-account. Met die centen zou ze na haar carrière dan een borstvergroting laten uitvoeren. Maar zo lang heeft VanZant, die nog geregeld in de kooi stapt, dus niet kunnen wachten...

Een foto die is geplaatst door Paige VanZant (@paigevanzantufc) op

War braids 🖤 #paigevanzant

Een foto die is geplaatst door null (@paigevanzantufc) op

Tuesday.

Een foto die is geplaatst door null (@paigevanzantufc) op

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Rudi De Groof

    Veel beter !!!

  • Anne Onsia

    De naam van haar sponsor is niet meer leesbaar nu: de eerste en laatste letter staan ‘om de hoek’. Die zal niet blij zijn!

Lees meer