5
AP

Na zijn vriendin, ziet bekende YouTuber nu zijn moeder het veld oplopen tijdens finale WK cricket

Op familie kan je altijd rekenen. Zeker als je Vitaly Zdorovetskiy heet en dankzij YouTube miljoenen vergaard hebt. Na zijn vriendin Kinsey Wolanski, die tijdens de Champions League-finale in het voetbal grote sier maakte door op het veld te lopen, zag de Amerikaanse Rus nu zijn moeder stunten tijdens de WK-finale in het cricket tussen Engeland en Nieuw-Zeeland.

De Lord’s Cricket Ground in Londen is vandaag het toneel van de WK-cricketfinale tussen Engeland en Nieuw-Zeeland, ontmoeting die leeft in de twee cricketgekke landen. Het moment om nog eens van zich te laten spreken, moet Zdorovetskiy gedacht hebben. Maar na zijn vriendin Kinsey, schakelde hij nu moeder Elena in. In een iets minder verhullende outfit dan Kinsey, slaagde ook zij erin op het veld te lopen en zo gretig reclame te maken voor de pornografische website van haar zoon, ‘Vitaly Uncensored’. 

5 Vitaly met zijn moeder Elena.
instagram zdlena Vitaly met zijn moeder Elena.

“Mijn moeder is gek”, zette Vitaly bij zijn tweet. Kinsey tweette op haar beurt ‘Most Bad Ass Mom Ever’: meest stoere mama ooit. Afgelopen zondag probeerde Kinsey (22) ook nog eens een finale van een belangrijk sporttoernooi te verstoren, maar dat liep verkeerd af. In het iconische Maracanã werd ze nog voor de start van de finale van de Copa América tussen gastland Brazilië en Peru opgepakt samen met Vitaly. De vermomming doorprikt. In tegenstelling tot in de Champions League-finale, toen ze er wel in slaagde halfnaakt haast een lengte van het veld af te lopen. En daar niet eens stevig beboet voor werd: 15.000 euro. Ongetwijfeld met de glimlach betaald door Vitaly.

Uiteindelijk won Engeland de wereldtitel cricket. In een finale die acht uur duurde, wonnen de Engelsen uiteindelijk in een sudden-death super over van Nieuw-Zeeland. Beide teams waren na vijftig overs met 241 runs geëindigd. Nadat ze elkaar ook in de super over in evenwicht hielden, ging de wereldtitel naar de Engelsen omdat die meer boundaries scoorden. 

Het WK cricket werd in een poule van tien landen met wedstrijden over het hele jaar gespeeld. De top vier bereikte de halve finales. Nieuw-Zeeland rekende hierin af met India, terwijl Engeland het haalde van Australië. Australië was de titelverdediger, na een zege tijdens de editie van 2015 tegen Nieuw-Zeeland. Voor Engeland is het na twee verloren finales (1987 en 1992) de eerste wereldtitel.

5
AFP
5
AFP
5
AFP

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Johan Billiet

    waarschijnlijk het meest actierijke en mooiste moment van een cricketmatch..

  • Rudolf Jacobs

    waarom geen fikse boetes minsten 5 cijfers en efectieve bak ,t' zal snel ggedaan zijn met die schandalen.

Lees meer