2
rv

Nog altijd een absolute topper in het strandvoetbal: Ronaldinho pakt uit met heerlijke hattrick

Ronaldinho is dezer dagen naar verluidt failliet, maar mochten ze hem vijf euro geven voor elk hoogstandje waarmee hij tijdens het strandvoetbal uitpakt, zou de Braziliaan weer snel een rijk man zijn. De legendarische ex-voetballer van onder andere FC Barcelona, is nog wel warm te maken voor gelegenheidswedstrijden. En al zeker als die plaatsvinden op het strand in Rio, een van de favoriete habitats van de Ronaldinho (38). 

Tijdens een partij om het laatste optreden in het zand van de 44-jarige Jorginho te eren, pakte ‘Dinho’ uit met een hattrick om duimen en vingers van af te likken. De Japanners gingen met 11-4 onderuit tegen Brazilië. Jorginho sluit zijn carrière af met 315 goals in 303 wedstrijden voor de 'Goddelijke Kanaries’ van het strand, alleen Nenem en Junior Negao deden nog beter. Na de match wisselden Jorginho en Ronaldinho hun iconisch nummer 10-shirt.

2 Jorginho met Ronaldinho.
instagram jorginhooo Jorginho met Ronaldinho.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer