5 De vader van Brandon Williams zal zijn 50ste verjaardag niet snel vergeten.
Twitter De vader van Brandon Williams zal zijn 50ste verjaardag niet snel vergeten.

Voetballer (19) die dit seizoen doorbrak bij Man United doet vader gloednieuwe Mercedes cadeau: “Ik sta te trillen”

‘t Is eens wat anders dan een horloge of een waardebon voor een plaatselijk tuincentrum. Brandon Williams, een linksachter van 19 van Man United, ging dit jaar een stapje verder met het cadeau voor de voor de verjaardag van zijn vader. De verdediger kocht... een gloednieuwe Mercedes.

Williams is een jeugdproduct van Manchester United dat dit seizoen doorbrak in de hoofdmacht van de Britse topclub. De Engelsman kreeg van Ole Gunnar Solskjaer heel wat speelgelegenheid, onder meer in de Premier League én in de Europa League (ook in de heenmatch tegen Club Brugge, red.). Hij kreeg intussen ook een verbeterd contract voorgeschoteld en volgens Britse media levert dat Williams zo’n 40.000 pond (bijna 45.000 euro) per week op. 

Dan kan er wel iets meer dan een horloge van af, moet Williams gedacht hebben. Hij parkeerde een gloednieuwe Mercedes voor zijn ouderlijk huis, waarna zijn vader naar de straat werd gehaald. De man geloofde zijn ogen niet. “Ik sta te trillen. Neem je me in de maling?”, vroeg hij aan Williams, terwijl die hem de sleutel overhandigde. “Neen, hoor, ga maar kijken”, repliceerde de verdediger van Manchester United. Hoeveel de wagen precies kost, is niet duidelijk. Het filmpje werd gisteren verspreid door Utdreport en gretig gedeeld.

5 De Mercedes die Williams zijn vader cadeau deed.
Instagram De Mercedes die Williams zijn vader cadeau deed.
5 Williams in duel met Clinton Mata van Club.
BELGA Williams in duel met Clinton Mata van Club.
5
REUTERS
5
Action Images via Reuters

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gregory Denorme

    Sterke verdediger, zullen er nog van horen....Mooi gebaar en cadeau voor de papa.Top!

Lees meer