Photo News

Vandaag beslissing over return 1B-finale OHL-Beerschot?

Vandaag zitten de CEO's van Beerschot en OH Leuven opnieuw samen met de bedoeling een akkoord te vinden over de datum en de plaats van de return van de finale voor promotie naar 1A. Beerschot dringt er op aan de finale uiterlijk op 30 juni af te werken, zodat beide clubs dan rustig aan de bouw van een spelerskern voor 1A of 1B én aan de voorbereiding van volgend seizoen kunnen beginnen. De wedstrijd kan dan alleen in het buitenland (Duitsland?) worden afgewerkt, gezien in België een wedstrijdverbod geldt tot - minstens - 31 juli. Peter Willems, CEO van OHL, zei gisteren op de regionale tv-zender ROB dat hij er de voorkeur blijft aan geven de wedstrijd in Leuven te spelen "om toch iets van een thuisvoordeel te voelen, ook al is het zonder publiek". (HML)

Lees ook: Peter Croonen blikt vanop de fiets terug op de heisa van de voorbije weken: “Mijn dubbele pet is misschien niet wenselijk” (+)

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • florent vloeberghs

    Nu ligt plotseling de geldverdeling vast als oorzaak van het spelen met 16 ploegen wat gaat de voorzitter nog uit zijn dubbele pet toveren.Waar zijn de solidariteit en de sportiviteit gebleven.Heeft de voorzitter al gehoord van de breuk 16/18 om het tvgeld te verdelen

Lees meer