8
Photo News

Exclusief voor abonnees

Als een koning onder z’n volk: hoe Kompany bij opname in ‘Hall of Fame’ de Engelsen nog eens om z’n vinger wond

De crew van ‘The Crown’ had zijn biezen gepakt. De band was uitgespeeld, vader Pierre uitgedanst. Hij hoefde het niet te doen, maar Vincent Kompany (33) bleef uren na zijn huldiging praten met genodigden, poseren en handtekeningen uitdelen.Een koning onder zijn mensen. PR-man van zichzelf, maar tegelijk ook niet. De burgemeester van Manchester onthulde dat hij op de vooravond van zijn laatste Premier Leaguematch bij de daklozen zat - zonder camera’s. 

Koninklijk onthaal aan het Savoy Hotel. De ingang was netjes afgezet. Een massa was samengetroept om een glimp op te vangen van het spektakel. Securitymensen met oortjes deden hun werk. Enkel met een uitnodiging raakte je er door. Er stond een oldtimertaxi klaar voor de hoofdingang, een oude Rolls ook. Professionele camera’s draaiden. Alles was netjes geregisseerd. Entree door de grote poort.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Allard Emile

    Lois Verdonk, is Brugge een grote club? Met welk palmares ?

  • Erwin Lauwens

    Na de orkaan over Neerpede kan hij als 'Prince van Anderlecht' misschien beter voor promotie kiezen en terugkeren naar waar hij 'King' is. Wel niet vergeten zijn hofhouding mee te nemen.

Lees meer