.
Belga .

Exclusief voor abonnees

“De pretentie van sommige virologen is onbegrensd. Je gaat niet naar Anderlecht-Standard zoals twee zusjes naar de bioscoop gaan”

“De pretentie van sommige virologen lijkt onbegrensd.” Het zijn de woorden van onze huiscolumnist Hugo Camps, die het niet bepaald begrepen heeft op wat hij zelf “picknickvoetbal” noemt.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Forier

    Wie weet wordt Van Ranst misschien wel steward of nog beter scheidsrechter een dezer dagen. Dan kunnen we hem op TV ook tijdens een voetbalmatch bewonderen.

  • Kris Van Laer

    Het wordt dat dat ons land zelf de touwtjes in handen neemt en de virologen zo snel mogelijk van het scherm verdwijnen, zij hebben hun moment de gloire gehad maar zij gaan nu niet bepalen hoe wij de komende maanden en jaren gaan leven

Lees meer