3 Giorgi Chakvetadze staat op de radar van meerdere  buitenlandse (top)clubs.
BELGA Giorgi Chakvetadze staat op de radar van meerdere buitenlandse (top)clubs.

Amper acht minuten mocht hij voorlopig opdraven in de competitie, maar speler van AA Gent kan wél voor meerdere miljoenen naar Engeland

AA Gent lijkt met de Georgiër Giorgi Chakvetadze een goudklomp(je) in handen te hebben. De 18-jarige Buffalo blijft immers internationale belangstelling losweken. 

AA Gent snoepte de jonge middenvelder vorige zomer voor de neus van onder meer Bayern München en Bayer Leverkusen weg bij Dinamo Tbilisi. Chakvetadze schitterde toen op het EK voor min 19-jarigen. Bayern München bood 6 miljoen euro voor de jonge middenvelder, maar die had toen al zijn akkoord gegeven aan AA Gent. 

Bij de Buffalo's kreeg hij tot nu toe enkel een korte invalbeurt op Club Brugge, maar het talent van Chakvetadze wordt gekoesterd binnen de club. Bournemouth, Tottenham en Shakhtar Donetsk tonen intussen grote interesse in de jonge Georgiër. Zij zijn bereid bedragen in de buurt van de 6 miljoen van Bayern München te betalen, maar AA Gent wil Chakvetadze niet laten gaan.

3
BELGA
3 Roman Yaremchuk en Chakvetadze.
BELGA Roman Yaremchuk en Chakvetadze.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Joris Drakenman

    Nog 4 miljoen erbij en dan dragen ze hem het vliegtuig op.

Lees meer