2 Vadis Odjidja.
BELGA Vadis Odjidja.

Odjidja: “Na rust meer lef en verrassing” - Depoitre: “Goede mentaliteit getoond”

Vadis Odjidja loofde de lef na rust van zijn ploegmaats in de knappe 1-3-zege tegen Wolfsburg. “Het scenario was hetzelfde als in de heenmatch”, vertelde hij bij Sporza. “Ook daar slikten we snel een tegentreffer, lagen we in het begin onder en hadden we tijd nodig om in de match te komen. We konden de score beperken tot 1-0 en in de tweede helft zagen we een heel ander AA Gent. Meer lef, meer durf en meer verrassing in ons spel.” De Buffalo’s scoorden tweemaal op corner. “De staf werkt daar hard op en de coach hamert daarop. Chapeau aan de mensen die daar elke dag mee bezig zijn.” 

Depoitre: “Goede mentaliteit getoond”

“We hadden het moeilijk in de eerste helft, het was niet goed. Tijdens de rust gebeurde er niet veel. We waren geconcentreerd en wisten dat we de capaciteiten hebben om het beter te doen”, vertelde Laurent Depoitre aan Sporza. “In de tweede helft hebben we dan ook een goede mentaliteit getoond. We kwamen in de wedstrijd en uiteindelijk boekten we een mooie overwinning. En dat we veel hakjes gebruikten? Klopt, en het draaide ook meermaals goed uit. Dat is mooi om te zien.”

2 Depoitre.
BELGA Depoitre.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bruno Stevens

    Proficiat mannen! Hopelijk is de trend gestart om nu buitenhuis 3 punten te gaan rapen.

Lees meer