3
Photo News

Exclusief voor abonnees

RECONSTRUCTIE. “Er dreigt een opstand”: hoe de spelersgroep van AA Gent al na één dag genoeg had van Bölöni

“Er dreigt een opstand.” Al vanaf dag één van Laszlo Bölöni bij AA Gent bereikten ons niet mis te verstane boodschappen vanuit de kleedkamer. Iets meer dan drie weken later is de Roemeense coach ontslagen. Een reconstructie. 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Maria de swert

    Sommige spelers voelen zich nogal vlug een vedette , een De Bruyne of Hazard wordt je zo maar niet en de trainer is altijd de schuldige als het niet naar hun goesting is en misschien harder moeten trainen en er meer van hun verlangt wordt tijdens de match .

  • luc teirlynck

    Blijkbaar is vandaag iedereen topmanager ! Volgens mij zijn dat toch wel de mensen die gent terug op de kaart hebben gezet, waren ze fout ? ja en dat hebben ze sierlijk toegegeven ook , bent u perfect of ik !! Iedereen maakt fouten in het leven , maar tegenwoordig loopt de wereld vol mee azijnpissers die bij het kleinste misverstand of foutje de Kapbijl boven halen en iemand afmaken , en al het goede voorheen vergeten .vraag mij soms af of sommigen zo met hun naasten ook zo omgaan en bij de min

Lees meer