4
BELGA

Exclusief voor abonnees

Analist Mo Messoudi blikt vooruit op deel twee van 1B: “Het enthousiasme op het Kiel is wat weg”

Eén week na de ontknoping van de eerste periode begint men in 1B alweer aan periode twee. Analist en kenner van de reeks Mo Messoudi blikt met ons vooruit, vanzelfsprekend met één oog op ‘zijn’ Beerschot. “Het enthousiasme op het Kiel is wat weg.”

OH Leuven pakte de eerste periodetitel. Vind je hen een terechte winnaar?

Messoudi: “Alles bij mekaar wel. Persoonlijk vond ik dat Westerlo beter voetbal speelde. Die hebben de positieve lijn van de voorbije play-off 2 doorgezet. Virton en Union zag ik iets minder aan het werk, maar wat ik zag, kon me bekoren. Tegelijk is het zo dat Leuven het meest regelmatig voor de dag kwam. Met jongens als Van Hyfte, Mercier, Maertens en Schuermans hebben ze heel veel ervaring in 1B in huis en dat telt door. Hun spits Henry, vorig jaar nog bij Tubeke, is ook een hele goeie. OHL is gewoon een erg secure en zakelijke ploeg die een resultaat kan vasthouden.”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Katrien VMarke

    Alle vuile streken hebben ze uit de kast gehaald omdat ze niet konden wat KV Mechelen op puur sportieve manier hebben gerealiseerd. Eindeloos veel energie en geld hebben ze gestoken om Mechelen kapot te pesten. Tot een schwalbe penalty in de testmatch versierd, eraan toe "Karma is a bitch" sprak wijze trainer van KVM toen het moment gepast was..

  • Rudy Jacobs

    mooi nu nog wat dieper wegzakken zou heel mooi zijn,dit krijg je dan als je andere het licht in de ogen niet gunt ,ik kan er alleen maar mee lachen

Lees meer